DART on Googlen avoimen lähdekoodin ohjelmointikieli, joka toimii verkkosivuilla ja servereissä, ja jolla voi JavaScriptiä paremmin hoitaa suurten verkkosovellusten koodaamisen. DART kielen kehitys aloitettiin 9/2011 ja 1.0-versio kielestä julkistettiin loppuvuodesta -2013. Nyt jo on olemassa lähes valmiit työkalut Chrome selainta varten. Blogger-blogien pitäjiä varten saamme ehkä kiintoisia Gadgetteja sivupalkkeihin ja muuta toiminnallisuutta verkkosivuille.
TÄMÄ blogi sisältää pääosin omia pohdintojani ja muistiinpanoja, eikä se varmaankaan tuo kovinkaan paljon uutta DART-kielen opiskeluun. Materiaali on pääosin KOPIOITU :( Dartlang-sivustoilta, josta kannattaa KÄYDÄ TARKISTAMASSA kielen viimeiset syntaksit.

tiistai 27. joulukuuta 2011

Kuinka Windows Live Writer ohjelman saa unohtamaan käyttäjän tiedot.


Windows Live Writer ohjelmaan on helppo kirjautua.  Mutta siitä eroon pääseminen näyttääkin olevan aivan eri juttu.Ohjelma tallettaa käyttäjän tiedot ja blogin tiedot, eikä niistä pääse eroon VAIKKA POISTAISI OHJELMAN KONEELTAAN.
Kehoitan Windows Live Writer ohjelman käyttäjiä kokeilemaan blogiensa poistamista tästä ohjelmasta.  nehän saa tarvittaessa hyvin nopeasti takaisin. 
TweetDeck, HootSuite ja muut sivistyneet ohjelmat antavat KÄYTTÄJÄN MÄÄRITELLÄ, koska heidän tilinsä lopetetaan tai avataan.  Windowsin olisi syytä järjestää omille käyttäjilleen tällainen mahdollisuus.

Yritin saada tämän tekstin julkaistua toisessa blogissani, mutta Windows Live Writer päätti laittaa sen tänne.  No, olkoot sitten niin.  Täällä yksi versio tästä kirjoituksesta ja toinen on blogissa.   http://howtogetridofwindowslivewriter.blogspot.com/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti