DART on Googlen avoimen lähdekoodin ohjelmointikieli, joka toimii verkkosivuilla ja servereissä, ja jolla voi JavaScriptiä paremmin hoitaa suurten verkkosovellusten koodaamisen. DART kielen kehitys aloitettiin 9/2011 ja 1.0-versio kielestä julkistettiin loppuvuodesta -2013. Nyt jo on olemassa lähes valmiit työkalut Chrome selainta varten. Blogger-blogien pitäjiä varten saamme ehkä kiintoisia Gadgetteja sivupalkkeihin ja muuta toiminnallisuutta verkkosivuille.
TÄMÄ blogi sisältää pääosin omia pohdintojani ja muistiinpanoja, eikä se varmaankaan tuo kovinkaan paljon uutta DART-kielen opiskeluun. Materiaali on pääosin KOPIOITU :( Dartlang-sivustoilta, josta kannattaa KÄYDÄ TARKISTAMASSA kielen viimeiset syntaksit.

torstai 17. marraskuuta 2011

Ongelmia ja pohtimisia DART-kielessä ja sen käytännön opiskelussa

Olisi pitänyt rakentaan Editorin kirjasto Julkinen kansion alaisuuteen, missä minulla on kaikki tiedostot.  Mutta siellähän se taitaa ollakin... miksi sitten se lykkää tiedostoja omalle hakemistolleni?
Editorissa on kyllä vielä paljon hämärää, toivon, että lisää materiaalia tulee pian.

Tilasin syötteenlukijaan kaiken mahdollisen, DART ja DART-BLOG kansioihin.  Todella hyödyllistä tavaraa, eritoten ihmisten blogeista. Dart-kirjoittajia on nyt paljon.

Jaan Google+ :ssa muutamia artikkeleita, 4 ihmistä taitaa siellä olla....  Mutta aineisto, minkä sinne pystyy jakamaan, on aika hienoa.  Tervetuloa mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti