DART on Googlen avoimen lähdekoodin ohjelmointikieli, joka toimii verkkosivuilla ja servereissä, ja jolla voi JavaScriptiä paremmin hoitaa suurten verkkosovellusten koodaamisen. DART kielen kehitys aloitettiin 9/2011 ja 1.0-versio kielestä julkistettiin loppuvuodesta -2013. Nyt jo on olemassa lähes valmiit työkalut Chrome selainta varten. Blogger-blogien pitäjiä varten saamme ehkä kiintoisia Gadgetteja sivupalkkeihin ja muuta toiminnallisuutta verkkosivuille.
TÄMÄ blogi sisältää pääosin omia pohdintojani ja muistiinpanoja, eikä se varmaankaan tuo kovinkaan paljon uutta DART-kielen opiskeluun. Materiaali on pääosin KOPIOITU :( Dartlang-sivustoilta, josta kannattaa KÄYDÄ TARKISTAMASSA kielen viimeiset syntaksit.

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Täydellinen paketti Dart kielen opiskeluun.

Tämä on hieno paketti Dartin itsenäiseen opiskeluun;  järjestelmällisesti alusta alkaen, kurssimuotoinen linkkeineen ja oppiaineineen.  Esimerkit GitHubissa.
Kurssi perustuu kirjaan Dart Up_And Running.

http://ondart.me/web_programming.md

Dzenan Ridjanovic has updated his self-paced resources for learning web programming with Dart to milestone 3. This list of resources and learning guide is useful for anyone wanting to start out web programming.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti